sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Alex

Tässä vähän uutta kaveria, Alex on siis ehkäpä tuleva vuokraponini :) Olen sitä nyt torstaista asti liikuttanut ja käyn ratsastamassa vielä huomenna, sitten omistaja taas jatkaa. Tänään ponilla oli hieroja ja hän liikutti Alexin itse, joten en käynyt tallilla.

Nauttii korvan takaa rapsuttelusta :D
Kaikki kuvat c) Salla lauantailta


Kentälle menossa 

Torstaina menin sattuneista syistä sittenkin yksin tallille, varustin ponin ja tein ihan perusjuttuja maneesissa. Tein ympyröitä sinne sun tänne ja vaihtelin usein suuntaa. Oikea kierros oli vähän hankalempi, mutta lämmetessään ravailu onnistui siihenkin suuntaan hyvin. Otin pari laukannostoa molempiin suuntiin eikä niissäkään mitään ongelmaa. Perjantaina jatkoin aika paljon saman kaavan mukaan, mutta lisäsin ravi-käynti-pysähdys-käynti-ravi siirtymisiä mukaan. Näin poni alkoi kuunnella pohjetta paremmin ja ratsastus sujui helpommin loppua kohti. Eilen lauantaina Salla oli kuvaamassa meitä hieman, ja mentiin noin 45min maneesilla tehden mitään sen ihmeellisempiä. Otin muutamia pysähdyksiä ja tein pari ympyrää. Ravasin hieman kevyessä istunnassa ajatuksena saada poni vähän innostumaan, mutta se jatkoi vain tyytyväistä tallaamistaan :D Laukat nousivat vasempaan suuntaan hyvin, oikeassa kierroksessa kesti hieman kauemmin mutta pari nättiä laukkapätkää sieltäkin sitten tuli :) Käytiin vielä pyörähtämässä ulkona ja käveltiin metsälenkki, niinkuin jokaisena päivänä. Huomenna menenkin varmaan ulkona jos säät sallii, kirjoittelen ratsastuksesta sitten lähiaikoina. Alla vielä video eiliseltä.

8 kommenttia:

 1. oo näyttää tosi kivalta kamulta! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin se onkin, ja on parin kuukauden päästä vielä kivempi kun on valmentautunut omistajansa kanssa! :)

   Poista
 2. ihanan näkönen ! (: ja mäki voin tulla joku pv kuvaamaan ;p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi kiitos (: uuujee joo kui siistii :D pistän sulle si kikkii viestii ku tiiän millo sit aina käyn sen kaa ;)

   Poista
  2. ja saat sit tulla mun kaa samalla bussilla ! lupaan, et eksyn muuten XD

   Poista
 3. Oih! Minkä rotune toi on? :) Näyttää ihan suomenpienhevoselt :DD! Kerro hei siitä vähä enemmä seuraavas postaukses ? (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on eestinponi :D ja nii näyttää ton värityksen takii, mut rakenne on aika eri :) Ja juu kerron!

   Poista

Kommentoi rohkeasti!