torstai 29. toukokuuta 2014

Edistystä (kuvapostaus)

Kahtena viimekertana Huginnin kanssa on mennyt todella hyvin! Olen vihdoin löytänyt oikeita nappuloita mistä painaa ja poika onkin toiminut kivasti! Ollaan harjoiteltu väistöjä ja avo- ja sulkutaivutuksia pääasiassa käynnissä, ja pikkuhiljaa väistöt myös ravissa alkavat sujumaan. Vielä on paljon tekemistä oman istunnan kanssa, sillä varsinkin ravissa tuppaan valumaan liikaa vasemmalle kyljelle eikä ympyröistä tai volteista tunnu tulevan mitään. Toivottavasti ensi viikolla pääsisin centered riding tunnille vähän korjaamaan virheitäni :) Emma otti muutama viikko sitten todella ihania kuvia meistä ja alla muutama monta niistä!

Takapään väistöyritystä...
Ainakin se astuu alleen!

Venyyyyy
Nauratti kun ei jalkkarit pysyneet jalassa :D
Tästä kuvasta tykkään ite tosi paljon!
Loppuraveja ja hieno poni :)

Naurahdin tätä kuvaa, näyttää siltä kuin takamuksessani olisi savuava raketti... :D
<3
Alla vielä Emman tekemä videopostaus päivästämme :)


Toisella kertaa oli hyvin kuuma päivä, joten ratsastimme nopeasi vain reilu puoli tuntia eikä vaadittu hevosilta juuri mitään. Kuvaajaa emme saaneet, mutta napsittiin molemmista oreista parit kuvat kun päästettiin ne laitumelle :)
Ratsastuksen jälkeinen puunaus oli ilmeisesti ihan turhaa....
Tällainen postaus tällä kertaa! :) Viimeviikolla olin toki myös omalla ratsastustunnilla ja sain esteratsukseni Wildan pitkästä aikaa! Tamma on aivan superihana, toivottavasti voin myös jatkossa sillä ratsastaa :) Meillä oli toki kuvaaja, ja julkaisen videon silloin kun saan materiaalit itselleni. Ja jos en ehdi postaamaan ennen koulujen loppua, niin toivotan nyt jo kaikille HYVÄÄ KESÄLOMAA! Nauttikaa siitä täysin rinnoin hevostenne kanssa! :)

2 kommenttia:

Kommentoi rohkeasti!