sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Puhelinpäivittelyä

Hei taas pitkän hiljaiselon jälkeen! Olen tällä hetkellä mökilläni Hangossa, joten aikaa ja mahdollisuutta kirjoitteluun ei oikein ole ollut kun nettiyhteys on sen verran heikko täällä puskassa :) Tulin nyt pikaisesti vain päivittelemään kuulumisiani ja vähän lähiaikojen suunnitelmia.

Työt naapurilla ovat vihdoin ohi, sillä kesäloman loput päivät kuluvat täällä mökillä ja Ruotsissa. Teimme Sallan kanssa töitä noin kuukauden ajan rempaten yläkertaa, ja kyllä me sentään jotain saatiin aikaseksi! Nyt vain odotellaan palkkapäivää, hehheh... ;D
Työhömme kuului mm. lattialautojen irtirepimistä.
 Vähän aikaa sitten kävin ostamassa itselleni kauan himoitut maastokuosiset kokopaikkaiset ratsastushousut Hööksistä (kiitos vinkistä Nenna)! Nämä ovat aivan ihanat jalassa, enkä malta odottaa että pääsen näitä käyttämään!

Tosiaan en ole edes istunut hevonen selässä Lentulta tippumisen jälkeen, eli siitäkin on nyt kohta jo kaksi kuukautta. Todella pitkä aika siis! En kyllä usko että mulle mitään suurempaa kammoa siitä jäi, mutta tietysti vähän jännittää mennä seuraavaksi ilman satulaa :) Onneksi seuraavat ratsut löytyvätkin Ruotsista Almunge Edeby ryttargårdin tallista, minne matkaamme Sallan kanssa 1.8 eli perjantai-illalla. Perillä olemme seuraavana aamuna. Tuskin maltamme ollenkaan odottaa näkevämme omat rakkaat kultaponimme <3 Ikävä on ollut suunnaton ja olemme vain fiilistelleet katsomalla viimevuotisia kuvia ja videoita paikasta :) Tänävuonna pyrin tekemään sen kunnon postauksen viikoistamme Edebyssä.

Mitä te lukijat aijotte tehdä vielä tänä kesänä hevosten kanssa tai ilman? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti!