lauantai 31. tammikuuta 2015

Rästiin jääneitä estevideoita

Kansioista taitaa löytyä vielä viimenvuoden puoleltakin videoita, joita en ole jostain syystä saanut aikaseksi julkistaa tänne blogin puolelle. Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Myöhäisemmästä tunnista en muista juurikaan muuta kuin sen, että Wilda oli ihan superväsynyt kahden edellisen tunnin jäljiltä ja meillä oli käytössä vain puolikas maneesi, enkä juuri itsekään ratsastanut erityisen hyvin. Tunti ei siis sujunut kovin hyvin, mutta välillä on niitä huonojakin päiviä.



Seuraava video onkin hieman tuoreempi eli viimeviikon estetunnista vähän liikkuvaa kuvaa. Ratsuna onkin toiminut vuodenvaihteesta lähtien Karina, joka onkin ollut positiivinen yllätys! Tunnit ovat menneet erittäin hyvin ja tasaisesti, ja se näkyy videoltakin. Ratsastettiin taas puolikkaalla maneesilla, mutta nyt mahduimme kaikki yllättävän hyvin menemään siellä. Hypättiin niin suoralla kuin kaarevalla linjalla esteitä ja nämä menivät meiltä paremmin kuin hyvin. Kuvaajiakin paikalla oli kaksi, joten materiaalia tunnista on kahdesta eri kuvakulmasta.



Näin tällä kertaa! Tämän viikon ratsastustunnista on tulossa myöhemmin postausta, mutta nyt jatkan lukemista koeviikon viimeiseen kokeeseen ja sen jälkeen suuntaan laskettelemaan ensimmäistä kertaa elämässäni!

P.S. Edelliseen postaukseen viitaten, Artukaisissa EI ole turvaliivipakkoa, ENKÄ pidä tallia parempana vain sen takia, että hypätä saa myös ilman turvaliivia. Nyt vähän järkeä päähän. Tiedän kyllä riskit, mutta olen todennut liivin vain huonontavan istuntaani, joten näin on parempi. En kaipaa aiheesta enää enempää kommenttia. Kiitos.

5 kommenttia:

  1. Hienostihan ne molemmat sit meni :3 ihan sika kiva et sait kans toisesta kuvakulmasta ku toi mun katsomokuvakulma oli vähä kempo XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no toka ainaki x) ja joo mut hyvin se sieltä katsomostakin oli kuvattu ;)

      Poista
  2. Moi, Eikö sua yhtään pelotanu hyppätä sen putoomisen jälkeen? Kuka ton tunnin piti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei pelottanut, putosin vain oman virheeni takia eikä syy ollut hevosen. Heidi pitää kaikki tuntimme.

      Poista
  3. Mua on joskus pelottanu hyppätä mutta oon pari kertaa hyppänny suht pieniä esteitä ensimmäisellä kerralla menin ne ravissa yli ilman mitään kauheeta kaaosta ja siten nyt syksyllä uudestaan ja jopa laukkassa eri hevosella ja onnistuttiin kuitenkin pientä ristikkoa hyppätiin ja pientä pysty estettä.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti!