lauantai 23. toukokuuta 2015

Turun Malja 2015

Kylläpäs oli mukava kisaviikonloppu jälleen kerran! Turun Artukaisissa järjestettävä Turun Malja -estekilpailu on ollut meidän ratsastusryhmän perinteenä jo ainakin neljän tai viiden vuoden ajan, vaikka itse kilpailulle tulee ensi vuonna jo 70 vuotta täyteen. Maljakilpailu järjestetään siis ratsastuskoulumme tiloissa ja kisakenttänä toimii suuri Malja-kenttä vesiesteineen kaikkineen. Itse olen tosiaan ollut jo monena vuonna toimihenkilönä kyseisessä kilpailussa, kuten ratahenkilönä tai kanttiinissa/makkaranpaistossa. Samat työt jatkuivat tänäkin viikonloppuna, vaikka paikalle pääsinkin vain lauantaina ja sunnuntaina. Vaikka torstaina sateen jäljiltä kenttä oli hieman kurainen, oli se lauantaina jo aivan toimiva ja isot luokat pystyi hyvin hyppäämään.

Kuten aiempina vuosina, olin myös nyt kentän laidalla heilumassa kamerani kanssa. Kuvia tuli räpsittyä satunnaisista ratsukoista aina nuorten hevosten luokista Turun- ja Kenraalin Malja -luokkiin asti. Tähän postaukseen päätyvät vain omat suosikkini ja mielestäni hyvin onnistuneet kuvat, mutta jos et löydä itseäsi ja hevostasi näistä kuvista, voit laittaa tämän postauksen kommentteihin tai sähköpostiini kuvailun hevosestasi/itsestäsi, niin katson lopuista kuvista jos olet sattunut kuvauskohteeksi, sillä se on hyvin mahdollista :) Sähköpostini on viivi.santala@kolumbus.fi

Kuvia saa kopioida omaan käyttöön, kunhan copyrightit ovat näkyvillä tai kuvan julkaisemisen yhteydessä on mainittu kuvaajan nimi. 

Turun Maljan voittaja Jukka Rantanen ja Carlos santana!

Mikä/mitkä kuvat ovat teidän lukioiden suosikkeja?

2 kommenttia:

  1. Uu näistäpäs tuli kivoja viivs! 8) tykkäsin jotenki iha sikana tosta poliisiheppakuvasta, en tiiä mikä siin on :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuli >:) Kiitti, mäki tykkään siit paljon!

      Poista

Kommentoi rohkeasti!