tiistai 21. heinäkuuta 2015

My Day videopostaus

Tänään onkin jo viides työpäiväni ja tuntuu siltä, etten mitään ole saanut vielä aikaiseksi ja tulin tilalle vasta eilen! Niin se aika vain menee kivoja asioita tehden, mikä on hyvin harmi. Perjantaina lähtö kuitenkin koittaa, joten yritän ottaa kaiken irti näistä kolmesta viimeisestä päivästä.


Huomasin tuossa toissapäivänä pienen suuren puutteen kameravarustuksessani. Olin matkalla kuvailemaan tilan vuohia ja lampaita, mutta kamerasta olikin akku loppu. Aloin siis kaivamaan esiin akkulaturia, mutta ilmeisesti en ollut pakannut sitä ollenkaan mukaan, joten kamerani on siis ihan turhaan mukana! Harmitus ja ärsytys oli suuri, sillä mun piti kuvata myös tallin hevosia myyntiä varten. Eipä tule onnistumaan tällä kertaa. Kaikki postauksen kuvatkin ovat siis ihan kännykkäkameralla otettuja ja laatukin on sen mukainen. Itseasiassa tiputin tänään myös kännykkäni tallin kivilattialle ja nyt siinä on sitten lasi rikki. Onneksi molemmat kamerat sentään säästyivät, joten ne taitavat toimia vielä jatkossakin *kopkop*.

Eilen maanantaina kuvasinkin lyhyehkön My Day -videopostauksen, tosin ilman jutustelua. Siitä saa kuitenkin jonkinlaisen käsityksen päivieni kulusta! Eilen ja tänään ratsastettavia oli kuitenkin vain kaksi kappaletta, vaikka eilen ratsastinkin laitumelle vielä yhden hevosen ilman satulaa. Aikaa jäi siis myös muuhun tekemiseen, kuten shettiskaksikon ja nuorten hevosten käsittelyyn, jota tein tänään. Nuorten kanssa touhusin kaikkea uutta ja jännittävää niin maasta kuin selässä, kuten pujottelin tötsiä, ratsastin puomien välistä ja maastakäsin tutustuttiin traileriin. Täältä löytyy kyllä niin hirveän fiksuja ja selväpäisiä nuorukaisia, tässähän tulee ihan ylpeäksi!Huomenna onkin jännä päivä tulossa, sillä suunnataan 25-vuotiaan shettistamma Askan kanssa hevosklinikalle! En ole koskaan ollut klinikalla mukana saati lastannut hevosta, joten odotan innolla uutta kokemusta. Hevosella ei kuitenkaan ole mitään akuuttia hätää, joten älkää nyt kauhistelko omaa innostuneisuuttani :D Aska pitää tutkia sen takia, koska sen kavioiden ulkoseinämät ovat jostain syystä vetäytyneet ylöspäin. Jos muistan huomenna kuvata kaviot ennen lähtöä, niin voin jakaa kuvat myös tänne blogin puolelle, jos kiinnostusta löytyy. Ne ovat nyt aika hurjan näköiset, joten toivottavsti poni saa nyt apua vaivoihinsa.


Maanantain työlistani, johon kuului mm. ratsastusta, karsinoiden siivoamista sekä lammasvauvan ruokintaa.
Aska ja Hampus, ikuinen parivaljakko.
Nyt menenkin heittämään vielä hevosille niiden iltaheinät, jonka jälkeen taidan tarttua hetkeksi biologian kirjaan ja yritän lukea edes muutaman sivun. Edebystä koitan ehtiä kirjoittamaan vielä ennen lähtöäni, joten palaillaan vielä tällä viikolla asiaan!

2 kommenttia:

Kommentoi rohkeasti!