sunnuntai 23. elokuuta 2015

Video ratsastajan näkökulmasta

Keskiviikkona saatiin iloiseksi yllätykseksi huikea mahdollisuus tehdä maastolenkki GoPro kameran kanssa! Emman kanssa saatiin seuraa kaveriltamme Caritalta, joka oli hänkin menossa maastoon kyseisen kameran kanssa. Päästiin siis samalla kuvattavaksi ratsastajan näkökulmasta ja lopputulos on todella hauska! Loppumatkasta Emma saikin kameran kypäräänsä, joten kuvakulmat vaihtelevat Caritan vuokrahevosen Quattron selästä Glettiin.


Ilma oli jälleen kovin lämmin, joten maastolenkki oli oiva valinta. Päätimme ratsastaa jälleen saman reitin, jonka menin viime viikolla yksinäni Hugon kanssa. Myös tällä kertaa oli issikat ja pieni shettis matkan varrella laitumella ja jäimmekin niitä hetkeksi aikaa ihastelemaan. Otimme suhteellisen vähän ravia ja tölttiä, sillä pojat olivat erittäin pirteällä tuulella ja olisivat vain halunneet mennä kovaa. Alkumatka menikin lähes kokonaan pysähdyksiä tehdessä, jotta pojat olisivat malttaneet kävellä edes hetken ajan. Gletti oli kuitenkin edes hieman rauhallisempi kuin Hugo, joten uskallettiin lähteä ihan luottavaisin mielin maastoilemaan.

Tölttipätkissä Hugo oli ihan mielettömän hyvä! Se meni halutessani rauhassa, mutta tölttäsi myös kovempaa säilyttäen puhtaan tahdin. Päädyinkin siihen tulokseen, etten aio kentällä verenmaku suussa enää treenata tölttiä vaan jätän sen maastoon, missä se joka kerralla kuitenkin onnistuu.

Maastossa meillä vierähtikin reilu tunti köpötellen, minkä jälkeen käytiin vielä kymmenisen minuuttia pyörähtämässä kentällä. Itse ratsastin ravissa avut läpi ja taivuttelin reilusti. Hugo olikin todella kivan tuntuinen, sopivan reipas ja kuuliainen! Lopettelin hieman ennen Glettiä ja Quattroa ja ehdin kävellä hyvät loppukäynnit.



Mitä piditte tästä hieman erilaisesta videosta?

4 kommenttia:

  1. Oivoi toi Quukkelin kaula näyttää hauskalt :DD

    VastaaPoista
  2. Onko toi yksi hevonen tuossa teidän mukana Quattro? Vuokrasin sitä vuoden verran, mutta jouduin reilu vuosi sitten sen vuokrauksen lopettamaan :/ Mitä Quulle kuuluu nykyään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Quu oli meidän kanssa maastossa! :) Tuolta Caritalta (joka kommentoi yllä) voit kysyä lisää quun kuulumisia, hän vuokraa sitä nykyisin :)

      Poista

Kommentoi rohkeasti!