tiistai 29. syyskuuta 2015

Lauri 25.9.

Normaaliin tapaan kävin jälleen perjantaina liikuttamassa vanhan suomiherran Laurin. Päivällä oli satanut ahkerasti vettä, joten olin jo valmiina siirtymään maneesin pimeyteen. Kenttä oli ehtinyt kuitenkin kuivua mukavasti eikä se ollut hirveän kurainen, joten päädyttiin ulos ratsastamaan tietysti pahimpaan ruuhka-aikaan. Ensimmäiset 15 minuuttia menikin rennösti köpötellen ja väistäen hyppääviä ratsukoita, mutta tämähän ei ollut Laurin mielestä yhtään paha asia. Nuuhkuteltiin siinä samassa Ypi-kaverin kanssa ja seurattiin muun maailman menoa.

Itselläni oli taas GoPro -kamera mukana kuvaamassa, mutta harmikseni olin unohtanut ladata sen akun täyteen, joten kuvaus pysähtyi itsestään aina muutaman sekunnin välein. Koostevideossa on siis vain lyhyitä pätkiä sieltä sun täältä, mutta koko meidän ratsastus oli aika päämäärätöntä ajelehtimista. Joitain väistöjä käynnissä ja ravissa tein sinne tänne, mutta yleisesti ottaen menin vain kaikki askellajit nopeasti läpi ja varmistin että kaasu ja jarru löytyvät. Laukassa Lauri oikein innoistui ja hetken aikaa sainkin olla varuilla ilopukkien kannalta! Tällä kertaa onnekseni säästyin moiselta hurjuusvillitykseltä ;)
Loppuun käytiin vielä kävelemässä pellon reunaa pitkin, jonne ilta-aurinko lämmitti mukavasti. Talliin palattua Lauri saikin herkulliset iltapöperönsä ja pääsi muun lauman kanssa vielä laitumelle syömään.
Tämäkään kerta ei tehnyt poikkeusta, sillä tämä oli paras poseeraus mihin Lauri millään kykeni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti!