lauantai 3. lokakuuta 2015

Kuvavisa sekä arvonta!

Postaus toteututtu yhteistyössä Hevosvoimat pelissä -blogin kanssa!


Nyt on tullut kauan odotetun yllätyskilpailun vuoro, kun Instagramtilimme @teamsuoraniskat saavutti huimat 150 seuraajaa! Lupailimme Emman kanssa järjestää kiitokseksi pienen kilpailun sekä voittajalle palkinnon, jonka suoritamme perinteisellä arvonnalla.

Jokaisella kilpailulla on omat ehtonsa ja sääntönsä, mutta tässä ne ovat suhteellisen väljät. 

1. Ehtona on, että osallistuja on sekä My life with horses -sekä Hevosvoimat pelissä -blogien lukija. Instagram - tilin seuraaminen ei ole välttämätöntä, jokseenkin suositeltavaa.

2. Kilpailuun voi osallistua jättämällä kommentin joko Emman tai Viivin blogiin, ei tarvitse molempiin.

3. Kommentin voi jättää myös anonyyminä, kunhan yhteystiedot eli nimi / nimimerkki sekä toimiva sähköpostiosoite ovat selkeästi näkyvissä, jotta osaamme ottaa voittajaan myös henkilökohtaisesti yhteyttä.

4. Jos kilpailu päättyy ns. "tasapeliin", arvonta suoritetaan eniten oikeita vastauksia jättäneiden osallistujien kesken. Jos vain yksi osallistuja on saanut kaikki / eniten oikein, on hän voittaja ilman arvontaa.

5. Mahdollinen arvonta suoritetaan perinteisellä ja luotettavalla arvontakoneella.

6. KILPAILUAIKA ON 4.10 - 10.10.2015 KELLO 24.00 ASTI.  Tässä ajassa kommentti pitää olla lähetettynä. 11.10 vastaanotettu kommentti ei ole mukana kilpailussa.

7. Talven ja kylmien ilmojen lähestyessä valitsimme palkinnoksi ihanat ja lämpöiset Classic 117 Tegera talviratsastushanskat, jotka toimitamme voittajalle joko henkilökohtaisesti tai postittaen. Osallistuessasi kirjoita kommenttiin hanskan ja / tai kätesi koko, jotta osaamme toimittaa oikean kokoiset hanskat.


Alla on itse kilpailu. Kuvakollaasissa on yhdeksän kuvaa, ja tehtävänäsi on nyt tunnistaa kahdeksassa kuvassa esiintyvät hevoset sekä numero kolmosessa tallin nimi. Kaikki kuvien hevoset sekä tallipaikat ovat esiintyneet blogeissamme kahden vuoden sisällä, joten voit käydä myös lunttaamassa, jos et satu muistamaan tai tietämään vastausta!


Onnea kaikille tasapuolisesti kilpailuun! Muistakaa vielä lukea tarkasti kilpailun ehdot, jotta osallistuminen sujuu kaikkien kannalta sujuvasti sekä mutkattomasti! :)

4 kommenttia:

 1. 1. Gletti
  2. Karina
  3. -
  4. Elmeri
  5. Lauri
  6. Hugo
  7. Alex
  8. Sasu
  9. Vilma

  VastaaPoista
 2. Ainiin ja sähköposti lilinlae@gmail.com ! :D hanskan koko xs

  VastaaPoista
 3. 1. Gletti
  2. Karina
  3. Edeby
  4. Elmeri
  5. Lauri
  6. Hugo
  7. Alex
  8. Sasu
  9. Vilma

  Sähköpostini on senja.hietanen@gmail.com ja hanskan koko xs :)

  VastaaPoista
 4. 1. Glettingur frá Steinnesi "Gletti"
  2. Karina
  3. Edeby
  4. Elmeri
  5. Lauri
  6. Huginn frá Fageräng "Hugo"
  7. Alex
  8. Belfast "Sasu"
  9. Vilma

  Ella Pyste, ella.tikkanen@windowslive.com
  Hanskan koko: 8

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti!