keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Arvonta suoritettu!


Ja näin saatiin yksi onnistunut kilpailu päätökseen! Vastauksia tuli niin Emman kuin minunkin blogiini, mutta valitettavasti kilpailijoita oli kovin vähän lähtenyt mukaan. Otimme siis poikkeuksellisesti kaikki osallistujat arvontaan mukaan vastauksista huolimatta, jotta saatiin hieman jännitystä ilmaan. Kiitos siis kaikille osallistujille, jotka teitte tästä mahdollisen!

Millä tavoin pystyisimme parantamaan mahdollisia tulevia arvontoja, jotta myös muut lukijat kokisivat halua osallistumiseen? Onko teillä kivoja ideoita tuleviin kisoihin tai arvontoihin? Ehdotuksia otetaan vastaan!

Kuvavisan oikeat vastaukset olivat 1. Gletti 2. Karina 3. Edeby Ryttargård 4. Elmeri 5. Lauri 6. Hugo 7. Alex 8. Sasu ja 9. Vilma.
Arvonta suoritettiin luetettavalla arvontakoneella ja tällä kertaa onni suosi Ellaa (ella.tikkanen@windowslive.com), paljon onnea! Olemme voittajaan henkilökohtaisesti yhteydessä. :)

2 kommenttia:

  1. Jee! :D Uudet hanskat tuleekin tarpeeseen, kun edelliset paksummat sormikkaat ovat jonnekin hävinneet... :) Mun mielestä tää arvonta oli kiva, kun piti itse vähän selailla blogia ja samalla minä ainakin sain paremmin selville keitä hevosia blogissa/blogeissa esiintyy! Tämä oli myös todella kiva idea, kun osallistuakseen piti nähdä vähän vaivaa, eikä kommentti kenttään kirjoitettu pelkästään sähköpostiositetta ja nimimerkkiä, kuten useimmissa arvonnoissa :)

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti!