sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Kylmäverisesti minun


Viivin hevosblogi on tullut nyt siihen pisteeseen, että muutosten aika on käsillä. My life with horses -nimi ei tuntunut enää omalta tai yksilölliseltä sekä se oli blogin sisältöä ajatellen liian ympäripyöreä. Nyt kun olen saanut elämääni nämä kaksi mahtavaa kylmäveristä ruunanrupsukkaa, ajatus "Kylmäverisesti minun" -nimestä alkoi tuntua paljon paremmalta. Päätin ihanan Emman avulla uudistaa blogin yleisilmettä hieman enemmän, joten Emma kyhäili minulle aivan upean bannerin, johon oltiin saatu inspiraatiota Islannista sekä Suomesta. Kun blogi kerran kertoo näistä Pohjoismaalaisista hevosista, pitää sisällön näkyä jo heti alkukättelyssä. Omasta mielestäni liput bannerissa ovat todella kiva yksityiskohta, jotka kuitenkin kertovat jo enemmän mitä blogin esittelyteksti. Blogin osoite saa kuitenkin pysyä samana (vaikka tuo vanha nimi osoitteessa häiritsee itseäni kovasti), jotta tänne on edelleen helppo löytää. Vanhoille lukijoille kun ei tule ilmoitusta osoitteen vaihdosta, joten he jäävät tietämättään seuraamaan "vanhaa blogia", jolloin uusista postauksista ei tule ollenkaan ilmoitusta.

Uuden nimen ja bannerin myötä blogissa vaihtui myös väriteema syksyisempään. Omasta mielestäni ruskean eri sävyt tuovat blogiin tietynlaista lämpöä ja rauhallisuutta, sillä se on mukavan maanläheinen väri. Blogiin on tulossa piakoin myös Laurin esittelysivut, jossa kerron ruunasta tärkeimpiä tietoja, jotka hyödyttävät erityisesti uudempia lukijoita. Teitä on muuten jo 62 kappaletta, kiitos teille! Luku on kokoajan tasaisesti kasvussa päin, mikä on aina mukava yllätys. Lukijoiden ansiosta myös kirjoitusinto pysyy korkealla sekä haluan pitää blogin laadukkaana hyvine kuvineen ja pitkine teksteineen. Jos teillä on minkäänlaisia parannusideoita tai haluatte muuten vain lähettää risuja tai ruusuja, otan niitä hyvin mielelläni vastaan! Myös kommentit uudesta ulkoasusta sekä nimestä ovat tervetulleita.

Ensi viikolla onkin tulossa runsaasti postauksia ulos. Viime perjantaina käytiin tuuppailemassa Laurin kanssa kentällä, ja tällä kertaa ratsastuksesta on pitkästä aikaa niin kuva- kuin videomateriaaliakin. Eilen lauantaina käytiin Emman sekä Sannin kanssa hieman shoppailemassa enemmän tai vähemmän tarpeellisia asioita niin hevosillemmekin kuin itsellemme ja ajattelin esitellä lyhyesti ostokset teille. Syyskuun kännykkäkuviakin jaan muutaman tänne blogin puolelle. Blogi tulee siis jatkossakin pysymään aktiivisena, joten toivottavasti pysytte myös te lukijatkin!
Tosiaan kommentteja ja mahdollisia risuja ja ruusuja otan mielelläni vastaan. :)

2 kommenttia:

Kommentoi rohkeasti!